Skip to content

нашата база

ОАЗИС разполага с хотелска част, индивидуални къщички, два ресторанта с изключително вкусна кухня, къмпинг с места  за палатки, каравани и кемпери, детски кът, етнографски музеи, игрище подходящо за тенис на корт и футбол на малки вратички. Всичко това е галантно съчетано между планински уют, зеленина, гостоприемство и професионализъм от страна на персонала на комплекса.

ХОТЕЛЪТ

Хотелската част към Комплекс Оазис разполага с двойни стаи и апартаменти. Всички са оборудвани с телевизори с плосък екран, климатик и имат приятна гледка към вековната планина или красивите басейни.

КЪЩИ ЗА ГОСТИ

Комплекс Оазис разполага с няколко вида къщи за гости, като всички те са обзаведени с всичко нужно, за да прекарате една незабравима и ползотворна почивка с близките си. Разполагаме със семейна къща, алпийска къща, лятна къща и луксозна къща.

КЪМПИНГ ОАЗИС

Къмпинг Оазис е разположен на тихо и закътано място в най-горната част на комплекса. До нея се стига по заден път, до който ще ви отведе служител от рецепцията. Кемперите и караваните се настаняват на голяма зелена поляна. С цел безпрепятственото влизане и излизане при влажно време, са изградени бетонови площадки за паркиране на по-тежките ремаркета и автомобили. Местата за палатки не са обособени и гостите могат да избират според желанията си – редом с кемперите и караваните или на сянка в близост до етнографския кът.


Оставете номера си, ние ще ви се свържем с вас