Skip to content

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НАС

Комплекс ОАЗИС се намира в Искърското дефиле на брега на река Искър в китното село Зверино. Само на час път с кола от София – 70 километра, комплексът има както голяма леглова база така и различни опции за развлечение и отдих.

Той е разположен амфитеатрално по склоновете на Стара планина и разкрива чудесни панорамни гледки от всеки един басейн. Предлага общо 8 басейна с разнообразни водни съоръжения – ролби, водни пързалки, джакузи с шатри, басейн с мини олимпийски размери (25/12м), СПА център, фонтани, водни масажи, детски басейни, VIP басейн и други.

КОМплекс оазис

Разполага с хотелска част, индивидуални различни къщички, ресторант с изключително вкусна кухня, осем басейна, две водни пързалки, къмпинг с места както за палатки така и каравани и кемпери, детски кът, етнографски музеи, игрище подходящо за тенис на корт и футбол на малки вратички.

нашата мисия

Всичко това е галантно съчетание между планински уют, зеленина, гостоприемство и професионализъм от страна на персонала на комплекса.

Тук е мястото, където можете истински да отдъхнете, да усетите енергията на вековните български планини и гори и да се насладите на компанията на вашите близки и приятели.

Оставете номера си, ние ще се свържем с вас