Skip to content
intro-slider-1-1

ЛУКС В СЪРЦЕТО НА ПЛАНИНАТА

Комплекс ОАЗИС, разположен до вековния Врачански балкан, в живописното дефиле на река Искър!
intro-slider-2
ЕДНО НЕЗАБРАВИМО ИЗЖИВЯВАНЕ
Красота, спокойствие, зеленина. Прекрасна планинска почивка съчетана с водни забавления за вас и близките ви!
Райски кът във Врачанския Балкан, съчетал неповторима атмосфера от планински свеж въздух и невероятни водни забавления. Истинска почивка за тялото и душата и незабравими спомени очакват всеки посетил това място.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА КОМПЛЕКСА

Комплекс ОАЗИС се намира в Искърското дефиле на брега на река Искър в китното село Зверино. Само на час път с кола от София – 70 километра, комплексът разполага с голяма леглова база така и различни опции за развлечение и отдих.

Създавайте спомени, които никога няма да забравите!

ВСИЧКО КОЕТО ТЪРСИТЕ Е ПРИ НАС

ОАЗИС разполага с хотелска част, индивидуални къщички, два ресторанта с изключително вкусна кухня, къмпинг с места  за палатки, каравани и кемпери, детски кът, етнографски музеи, игрище подходящо за тенис на корт и футбол на малки вратички. Всичко това е галантно съчетано между планински уют, зеленина, гостоприемство и професионализъм от страна на персонала на комплекса.

вътрешен басейн

водни пързалки

ресторант

Ние работим, за да Ви предоставим най-перфектното обслужване.

1
0
ПОСЛЕДОВАТЕЛИ
FACEBOOK 

КЪМПИНГ ОАЗИС

Къмпинг Оазис е разположен на тихо и закътано място в най-горната част на комплекса. До нея се стига по заден път, до който ще ви отведе служител от рецепцията. Кемперите и караваните се настаняват на голяма зелена поляна.

Оставете номера си, ние ще се свържем с вас